Vásárlói tájékoztató - High Care Termékek Webáruház

Vásárlói tájékoztató

Alábbi összefoglalónkban a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adunk választ, mintegy kivonatként hivatalos dokumentumainkból.

Amennyiben a teljes feltételrendszerünkre és/vagy adatkezelési tájékoztatónkra kíváncsi, kérem, látogasson el az alábbi linkekre:

Főbb adatok

A High Care Center Óbuda szépségszalont, a highcareobuda.hu weboldalt, beleértve a highcareobuda.hu/termekek webáruházat is a Titanophora Kft. üzemelteti.

A megrendelés menete

Vásárlóink a termékek kosárba tétele után a kosár ikon megnyomásával a pénztárba jutnak. Ügyfeleink gyors és egyszerű kiszolgálása érdekében pénztárunk egylépéses, vagyis a megrendelés az adatok megadása (az űrlap kitöltése) után a megrendelés gomb megnyomásával egyből véglegesedik. A rendelés beérkezése után munkatársaink összekészítik a termékeket, és ennek elkészültével értesítik a vásárlót emailben a termék átvehetőségéről (ez jellemzően egy munkanap alatt megtörténik), illetve futáros kézbesítés esetén haladéktalanul gondoskodnak a csomagok elszállíttatásáról.

Szállítási feltételek

A megrendeléseket jelen pillanatban az alábbi módokon tudjuk átadni a vásárlónak:

A személyes átvétel esetén csoagolási és szállítási költséget nem számítunk fel, minden más kézbesítési mód esetén a mindenkori díjszabásnak megfelelően járunk el. A kézbesítés aktuális költsége azonnal látható webáruházunk pénztárában. Kérjük, mindig vegye figyelembe, hogy a nem személyes átvételes kézbesítés esetén a csomag megérkezése elsősorban a kézbesítési szolgáltatást ellátó partnerünkön múlik. Kiemelten zsúfolt szállítási időszakokban ebből fakadóan késői csomagkézbesítések is előfordulhatnak.

Fizetési feltételek

Személyes átvétel esetén lehetőség van bármely, üzletünkben elfogadott fizetőeszköz igénybevételére (pl készpénz, bankkártya). Futáros kézbesítés esetén előre utalásos vagy utánvétes fizetési móddal szolgálhatunk. Csomagpontos vagy csomagautomatás kézbesítés esetén előre utalás és átvételkori fizetés is választható.

Amennyiben webáruházunkban hiba vagy hiányosság lép fel a termékekkel vagy azok árával kapcsolatosan, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. 

Elállási jog

Megrendelésük során Vásárlóink élhetnek a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával.

Ez a kormányrendelet az Európai Parlament és az Európai Tanács 2011/83/EU számú irányelvének hazai szabályozására jött létre. Alapszabályként a Vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a vásárlástól, a megrendelt termékeket pedig saját költségen visszaküldheti a kereskedőnek, aki köteles a vételárat haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszafizetni (jelen tájékoztató hiányában az elállási határidő 1 év lenne). Amennyiben a visszaküldött termékben nem rendeltetésezerű használat okán anyagi kár keletkezett, annak megtérítését a kereskedő követelheti a vásárlótól.

Fontos azonban tudni, hogy az elállási jog kozmetikai termékekre korlátozottan vonatkozik, az alábbiak szerint.

Nem illeti meg az elállási jog a vásárlót kozmetikumok esetén, amennyiben a terméket kibontotta, a védőfóliát eltávolította (45/2014. kormányrendelet 29§/e bekezdése szerint). Az elállási jogot tehát termékeink esetén a vásárló csak az eredeti csomagolás megléte, és a termék sértetlensége esetén gyakorolhatja.

Amennyiben Vásárlónk élni szeretne elállási jogával, a termékek visszavételét kedeményezheti elérhetőségeink valamelyikén írásban (email, postai levél), vagy telefonon keresztül. A visszaszállítás költségei a Vásárlót terhelik.

Panaszkezelés

Amennyiben Vásárlónknak minden igyekezetünk ellenére valamilyen módon csalódást okoztunk, őszintén elnézést kérünk. Ilyen esetekben kérjük, képjenek velünk kapcsolatba fenti elérhetőségeink bármelyikén és a megrendelés azonosítójának megjelölésével közöljék velünk kifogásaikat.

A szóbeli panaszt azonnal megvizsgáljuk és szükség szerint orvosoljuk. Az írásbeli panaszt a 30 napon belül írásban megválaszoljuk. Célunk minden esetben a Vásárló elégedettségének elnyerése.

Szavatosság

Jótállást bármelyik szerződő fél vállalhat általában a szerződésszerű teljesítésért.

A tőlünk vásárolt termékekre társaságunk feltétlen jótállást vállal a csoagoláson feltüntetett ideig, ami a legtöbb esetben a megbontástól számított 6 hónap, de egyes étrendkiegészítő termékeink esetében konkrét dátum.

Adatvédelem

Vásárlóink megrendeléssel, szerződéskötéssel összefüggésben rendelkezésünkre bocsátott személyes és egyéb adatait harmadik fél részére kizárólag a szerződés teljesítésének érdekében szolgáltatja ki (például a szállítás megszervezése céljából). Vásárlóink személyes adatait a fent belinkelt adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük. A megadott elérhetőségeken további ajánlattételt csak akkor és addig kísérlünk meg, ha és ameddig a Vásárló erre kifejezett hozzájárulását adja.

Egyéb feltételek

Vásárlóink a megrendeléssel kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a vállalkozás a szerződéskötés céljából elektronikus levelezési módot (e-mail üzenetet) vagy telefont használjon az esetleges kérdések tisztázására, illetve a megrendeléssel kapcsolatos kommunikáció lebonyolítására.

A vásárló által megrendelt termékekre vonatkozó ajánlati kötöttség a vállalkozás részéről a megrendeléssel egyidejűleg, azonnal beáll, kivéve, ha az adott termék nem áll a kereskedő rendelkezésére, illetve, ha a termék ára a webáruházban egyértelműen hibásan került megjelenítésre (pl 0 Ft, vagy a normál ár töredéke). Ebben az esetben a vállalkozás haladéktalanul értesíti a vásárlót erről, valamint a teljesítés várható idejéről, illetve a megrendelés törléséről. Amennyiben a vásárló az esetleges halasztott teljesítéshez nem járul hozzá, a vállalkozás haladéktalanul visszafizeti a fogyasztó által megfizetett összeget.

A vásárló a szerződéskötéssel a vásárlói tájékoztatóban foglaltakat tudomásul veszi és elfogadja.

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda - Személyes átvételi pont

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: hello kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt díjköteles. A parkolás óradíja 265 Ft.

Termékátvétel:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat, vasárnap: -

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok