Barion Pixel Vásárlói tájékoztató - High Care Termékek Webáruház

Vásárlói tájékoztató

Alábbi összefoglalónkban a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adunk választ, mintegy kivonatként hivatalos dokumentumainkból.

Részletes szabályzatainkat, tájékoztatóinkat, valamint egyéb hasznos, letölthető dokumentumainkat az alábbiakban olvashatják:

Főbb adatok

A High Care Termékek Webáruházat (https://highcaretermekek.hu) a Titanophora Kft. üzemelteti.

A megrendelés menete

Vásárlóink a termékek kosárba tétele után a kosár ikon megnyomásával a pénztárba jutnak. Ügyfeleink gyors és egyszerű kiszolgálása érdekében pénztárunk egylépéses, vagyis a megrendelés az adatok megadása (az űrlap kitöltése) után a megrendelés gomb megnyomásával egyből véglegesedik. A rendelés beérkezése után munkatársaink összekészítik a termékeket, és ennek elkészültével feladják a csomagot a vásárló kérésének megfelelő módon. Raktáron lévő termékek esetén az összekészített csomagjaink átlagosan 1-3 munkanap alatt jutnak el a megrendelőhöz a rendelés időpontjától számítva, a kiválasztott szállítási mód függvényében. A hétvégén, munkaszüneti napon leadott rendelések feldolgozása csak a legközelebbi munkanapon kezdődik meg.

Szállítási feltételek

A megrendeléseket jelen pillanatban az alábbi módokon tudjuk átadni a vásárlónak:

A választott kézbesítési mód aktuális költsége azonnal látható webáruházunk pénztárában. Kérjük, mindig vegye figyelembe, hogy a csomag megérkezése elsősorban a kézbesítési szolgáltatást ellátó partnerünkön múlik. Kiemelten zsúfolt szállítási időszakokban (pl. Karácsony előtt) ebből fakadóan késői csomagkézbesítések is előfordulhatnak.

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban a következő fizetési lehetőségeket kínáljuk:

Amennyiben webáruházunkban hiba vagy hiányosság lép fel a termékekkel vagy azok árával kapcsolatosan, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. 

Elállási jog

Megrendelésük során Vásárlóink élhetnek a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával, amelyre a csomag átvételét követően 14 napig van lehetőség.

Ez a kormányrendelet az Európai Parlament és az Európai Tanács 2011/83/EU számú irányelvének hazai szabályozására jött létre. Alapszabályként a Vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a vásárlástól, a megrendelt termékeket pedig saját költségen visszaküldheti a kereskedőnek, aki köteles a vételárat haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszafizetni (jelen tájékoztató hiányában az elállási határidő 1 év lenne). Amennyiben a visszaküldött termékben nem rendeltetésezerű használat okán anyagi kár keletkezett, annak megtérítését a kereskedő követelheti a vásárlótól.

Fontos azonban tudni, hogy az elállási jog kozmetikai termékekre korlátozottan vonatkozik, az alábbiak szerint.

Nem illeti meg az elállási jog a vásárlót kozmetikumok esetén, amennyiben a terméket kibontotta, a védőfóliát eltávolította (45/2014. kormányrendelet 29§/e bekezdése szerint). Az elállási jogot tehát termékeink esetén a vásárló csak az eredeti csomagolás és védőfólia megléte, és a termék sértetlensége, hiánytalansága, a teljes gyári állapotának megléte esetén gyakorolhatja.

Amennyiben Vásárlónk élni szeretne elállási jogával, a termékek visszavételét kedeményezheti elérhetőségeink valamelyikén írásban (email, postai levél), vagy telefonon keresztül. Elállási nyilatkozatunk letölthető a jelen oldal felső részében található listából.
A kereskedő elállás esetén csak azután indítja meg a termék árának visszatérítését, hogy a visszaküldött termék hozzá megérkezett és annak állapotát megvizsgálta.
Vásárlástól való elállás esetén a kereskedő visszatéríti a termékek oda-szállítási költségét is, amennyiben a Vásárló számára ilyen díjat korábban a rendelés kapcsán kiszámlázott. A visszaszállítás költségei minden esetben a Vásárlót terhelik.

Panaszkezelés

Amennyiben Vásárlónknak minden igyekezetünk ellenére valamilyen módon csalódást okoztunk, őszintén elnézést kérünk. Ilyen esetekben kérjük, képjenek velünk kapcsolatba fenti elérhetőségeink bármelyikén és a megrendelés azonosítójának megjelölésével közöljék velünk kifogásaikat.

A szóbeli panaszt azonnal megvizsgáljuk és szükség szerint orvosoljuk. Az írásbeli panaszt a 30 napon belül írásban megválaszoljuk. Célunk minden esetben a Vásárló elégedettségének elnyerése.

Szavatosság

Jótállást bármelyik szerződő fél vállalhat általában a szerződésszerű teljesítésért.

A tőlünk vásárolt termékekre társaságunk feltétlen jótállást vállal a csoagoláson feltüntetett ideig, ami a legtöbb esetben a megbontástól számított 6 hónap, de egyes étrendkiegészítő termékeink esetében konkrét dátum.

Adatvédelem

Vásárlóink megrendeléssel, szerződéskötéssel összefüggésben rendelkezésünkre bocsátott személyes és egyéb adatait harmadik fél részére kizárólag a szerződés teljesítésének érdekében szolgáltatja ki (például a szállítás megszervezése céljából). Vásárlóink személyes adatait a fent belinkelt adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük. A megadott elérhetőségeken további ajánlattételt csak akkor és addig kísérlünk meg, ha és ameddig a Vásárló erre kifejezett hozzájárulását adja. Bővebb információ adatkezelési irányelveinkről a jelen tájékoztató tetején található linken keresztül érhető el.

Egyéb feltételek

Vásárlóink a megrendeléssel kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a vállalkozás a szerződéskötés céljából elektronikus levelezési módot (e-mail üzenetet) vagy telefont használjon az esetleges kérdések tisztázására, illetve a megrendeléssel kapcsolatos kommunikáció lebonyolítására.

A vásárló által megrendelt termékekre vonatkozó ajánlati kötöttség a vállalkozás részéről a megrendeléssel egyidejűleg, azonnal beáll, kivéve, ha az adott termék nem áll a kereskedő rendelkezésére, illetve, ha a termék ára a webáruházban egyértelműen hibásan került megjelenítésre (pl 0 Ft, vagy a normál ár töredéke). Ebben az esetben a vállalkozás haladéktalanul értesíti a vásárlót erről, valamint a teljesítés várható idejéről, illetve a megrendelés törléséről. Amennyiben a vásárló az esetleges halasztott teljesítéshez nem járul hozzá, a vállalkozás haladéktalanul visszafizeti a fogyasztó által már esetlegesen megfizetett összeget.

A vásárló a szerződéskötéssel a vásárlói tájékoztatóban foglaltakat tudomásul veszi és elfogadja.

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően akár 1000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: