Barion Pixel Vásárlói tájékoztató - High Care Termékek Webáruház

Vásárlói tájékoztató

Alábbi összefoglalónkban a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adunk választ, mintegy kivonatként hivatalos dokumentumainkból.

Részletes szabályzatainkat, tájékoztatóinkat, valamint egyéb hasznos, letölthető dokumentumainkat az alábbiakban olvashatják:

Főbb adatok

A High Care Termékek Webáruházat (https://highcaretermekek.hu) a Titanophora Kft. üzemelteti.

A megrendelés menete

Vásárlóink a termékek kosárba tétele után a kosár ikon megnyomásával a pénztárba jutnak. Ügyfeleink gyors és egyszerű kiszolgálása érdekében pénztárunk egylépéses, vagyis a megrendelés az adatok megadása (az űrlap kitöltése) után a megrendelés gomb megnyomásával egyből véglegesedik. A rendelés beérkezése után munkatársaink összekészítik a termékeket, és ennek elkészültével feladják a csomagot a vásárló kérésének megfelelő módon. Raktáron lévő termékek esetén az összekészített csomagjaink átlagosan 1-3 munkanap alatt jutnak el a megrendelőhöz a rendelés időpontjától számítva, a kiválasztott szállítási mód függvényében. A hétvégén, munkaszüneti napon leadott rendelések feldolgozása csak a legközelebbi munkanapon kezdődik meg.

Szállítási feltételek

A megrendeléseket jelen pillanatban az alábbi módokon tudjuk átadni a vásárlónak:

A választott kézbesítési mód aktuális költsége azonnal látható webáruházunk pénztárában. Kérjük, mindig vegye figyelembe, hogy a csomag megérkezése elsősorban a kézbesítési szolgáltatást ellátó partnerünkön múlik. Kiemelten zsúfolt szállítási időszakokban (pl. Karácsony előtt) ebből fakadóan késői csomagkézbesítések is előfordulhatnak.

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban a következő fizetési lehetőségeket kínáljuk:

Amennyiben webáruházunkban hiba vagy hiányosság lép fel a termékekkel vagy azok árával kapcsolatosan, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. 

Elállási jog

Megrendelésük során Vásárlóink élhetnek a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával, amelyre a csomag átvételét követően 14 napig van lehetőség.

Ez a kormányrendelet az Európai Parlament és az Európai Tanács 2011/83/EU számú irányelvének hazai szabályozására jött létre. Alapszabályként a Vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a vásárlástól, a megrendelt termékeket pedig saját költségen visszaküldheti a kereskedőnek, aki köteles a vételárat haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszafizetni (jelen tájékoztató hiányában az elállási határidő 1 év lenne). Amennyiben a visszaküldött termékben nem rendeltetésezerű használat okán anyagi kár keletkezett, annak megtérítését a kereskedő követelheti a vásárlótól.

Fontos azonban tudni, hogy az elállási jog kozmetikai termékekre korlátozottan vonatkozik, az alábbiak szerint.

Nem illeti meg az elállási jog a vásárlót kozmetikumok esetén, amennyiben a terméket kibontotta, a védőfóliát eltávolította (45/2014. kormányrendelet 29§/e bekezdése szerint). Az elállási jogot tehát termékeink esetén a vásárló csak az eredeti csomagolás és védőfólia megléte, és a termék sértetlensége, hiánytalansága, a teljes gyári állapotának megléte esetén gyakorolhatja.

Amennyiben Vásárlónk élni szeretne elállási jogával, a termékek visszavételét kedeményezheti elérhetőségeink valamelyikén írásban (email, postai levél), vagy telefonon keresztül. Elállási nyilatkozatunk letölthető a jelen oldal felső részében található listából.
A kereskedő elállás esetén csak azután indítja meg a termék árának visszatérítését, hogy a visszaküldött termék hozzá megérkezett és annak állapotát megvizsgálta.
Vásárlástól való elállás esetén a kereskedő visszatéríti a termékek oda-szállítási költségét is, amennyiben a Vásárló számára ilyen díjat korábban a rendelés kapcsán kiszámlázott. A visszaszállítás költségei minden esetben a Vásárlót terhelik.

Panaszkezelés

Amennyiben Vásárlónknak minden igyekezetünk ellenére valamilyen módon csalódást okoztunk, őszintén elnézést kérünk. Ilyen esetekben kérjük, képjenek velünk kapcsolatba fenti elérhetőségeink bármelyikén és a megrendelés azonosítójának megjelölésével közöljék velünk kifogásaikat.

A szóbeli panaszt azonnal megvizsgáljuk és szükség szerint orvosoljuk. Az írásbeli panaszt a 30 napon belül írásban megválaszoljuk. Célunk minden esetben a Vásárló elégedettségének elnyerése.

Szavatosság

Jótállást bármelyik szerződő fél vállalhat általában a szerződésszerű teljesítésért.

A tőlünk vásárolt termékekre társaságunk feltétlen jótállást vállal a csoagoláson feltüntetett ideig, ami a legtöbb esetben a megbontástól számított 6 hónap, de egyes étrendkiegészítő termékeink esetében konkrét dátum.

Adatvédelem

Vásárlóink megrendeléssel, szerződéskötéssel összefüggésben rendelkezésünkre bocsátott személyes és egyéb adatait harmadik fél részére kizárólag a szerződés teljesítésének érdekében szolgáltatja ki (például a szállítás megszervezése céljából). Vásárlóink személyes adatait a fent belinkelt adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük. A megadott elérhetőségeken további ajánlattételt csak akkor és addig kísérlünk meg, ha és ameddig a Vásárló erre kifejezett hozzájárulását adja. Bővebb információ adatkezelési irányelveinkről a jelen tájékoztató tetején található linken keresztül érhető el.

Egyéb feltételek

Vásárlóink a megrendeléssel kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a vállalkozás a szerződéskötés céljából elektronikus levelezési módot (e-mail üzenetet) vagy telefont használjon az esetleges kérdések tisztázására, illetve a megrendeléssel kapcsolatos kommunikáció lebonyolítására.

A vásárló által megrendelt termékekre vonatkozó ajánlati kötöttség a vállalkozás részéről a megrendeléssel egyidejűleg, azonnal beáll, kivéve, ha az adott termék nem áll a kereskedő rendelkezésére, illetve, ha a termék ára a webáruházban egyértelműen hibásan került megjelenítésre (pl 0 Ft, vagy a normál ár töredéke). Ebben az esetben a vállalkozás haladéktalanul értesíti a vásárlót erről, valamint a teljesítés várható idejéről, illetve a megrendelés törléséről. Amennyiben a vásárló az esetleges halasztott teljesítéshez nem járul hozzá, a vállalkozás haladéktalanul visszafizeti a fogyasztó által már esetlegesen megfizetett összeget.

A vásárló a szerződéskötéssel a vásárlói tájékoztatóban foglaltakat tudomásul veszi és elfogadja.

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően 500- 2000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: