Barion Pixel Multitalent Body Mask alakformáló csomag (fóliazsák, hatóanyagok) 5 db - High Care Termékek Webshop

Multitalent Body Mask alakformáló csomag (fóliazsák, hatóanyagok) 5 db
High Care

Multitalent Body Mask

alakformáló csomag (fóliazsák, hatóanyagok), 5 db

A High Care Multitalent Body Mask cellulitra, bőrfeszesítésre kifejlesztett otthonápoló- kezelő csomag, amely három fő hatását egyszerre valósítja meg: tökéletesen peelingezi a kezelendő testfelületet, méregtelenít és feszesíti a bőrt.

Bruttó ára:
(utolsó ismert ár)
29 530 Ft
Nem rendelhető
Kosárba

A High Care Multitalent Body Mask csomagot azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy vendégeinknek otthonra egy egyedülálló, instant testkezelési lehetőséget biztosítsunk. Van, amikor csak arra van már idő, hogy otthon, fél óra alatt gyorsan tegyünk valamit szépségünkért, ilyenkor tökéletes választás a Multitalent Body Mask.

A csomag összesen 5 testkezelésre elegendő és minden kezelés egyszerre három célt szolgál: radírozza (peelingezi) a bőrt, méregtelenít és feszesít.

Fő hatóanyaga a Chlorella alga kivonat, amelyet a méregtelenítés királyaként tartunk számon: rendkívül gazdag fehérjékben, vitaminokban és enzimekben. Jelentős mennyiségben tartalmaz ásványi anyagot és nyomelemeket (B,C E vitamin, foszfor, kálium, kalcium, magnázium, vas, mangán, cink). Az alga fajok közül a Chlorella alga tartalmaz a legnagyobb mennyiségben klorofilt. Tartósítószernek nyoma sincs benne (parabénmentes).

Másik fontos összetevője a C-vitamin. A 3 g-os vitamin poros tasak 90 citromnak megfelelő vitamin mennyiséget tartalmaz, amelynek a legértékesebb tulajdonsága, hogy felerősíti a chlorella alga hatását. Támogatja a kollagén szintézist, feszesíti a bőrt.

Egy Multitalent Body Mask doboz tartalma:

  • 5 x 30ml High Care Multitalent Mask hatóanyag
  • 5 x 3g High C- vitaminpor
  • 5 db fólianadrág
  • Chlorella alga kivonat
  • C-vitamin por

A Multitalent Body Mask használata rendkívül egyszerű.

  1. A hajtás mentén nyiss ki egy Multitalent Mask tasakot és a térd aljától egészen a csípőig vidd fel finom mozdulatokkal a bőrre (kihagyva az intim területeket).
  2. Nyiss ki egy High-C tasakot, és tartalmát gyengéden masszírozd bele a maszkkal együtt a bőrbe, hogy erősítse annak hatását.
  3. Végy fel egy fólianadrágot és legalább 30 percig pihenj benne (érdemes egy törölközőt is magad alá tenned).
  4. Vedd le a fólianadrágot és mosd le a maradék anyagokat. Ezután nem szükséges más krémet használni, mivel a Multitalent minden szükséges tápanyaggal ellátta bőröd. 

Az 5 kezelésre alkalmas csomag felhasználását hetente, vagy heti kétszer javasoljuk.

Hamarosan...

Testápolás

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően akár 1000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: