Barion Pixel Iono Active Mask hordozható oxigénion készülék 1 db - High Care Termékek Webshop

Iono Active Mask hordozható oxigénion készülék 1 db
High Care

Iono Active Mask

hordozható oxigénion készülék, 1 db

A High Care Iono Active Mask hordozható oxigénterápiás eszköz, amely munka, közlekedés, bevásárlás közben is használható.

Bruttó ára:
248 000 Ft
Raktárunkról azonnal vihető (3 db)
Kosárba
Iono Active Mask hordozható oxigénion készülék 1 db
Iono Active Mask hordozható oxigénion készülék 1 db
Iono Active Mask hordozható oxigénion készülék 1 db

A High Care büszkén mutatja be legújabb oxigénion terápiás készülékét: az Iono Active Maskot. Ez az újdonság segíti a mindennapok során a kórokozókkal szembeni védekezést és emellett még számos egyéb pozitív hatása van. Az Iono Active Mask amellett, hogy majdnem teljes fizikai elzárást nyújt orrunk és szánk előtt, megnöveli a belélegzett levegőben található oxigénionok számát. Használatakor hasonlóan jó érzést tapasztalunk, mint mikor egy jó hosszú frissítő sétára megyünk a tengerparton, vízesés mellett, vagy amikor a hegyekben túrázunk. Felfrissít, megnöveli vérünk oxigénszintjét, segít újra koncentrálni a feladatunkra és még számos egyéb tünet ellen fejt ki pozitív hatást.

Az Iono Active Mask készülék 3 részből áll: 

 • a szilikonos, többször használható, elmosható vagy fertőtleníthető maszkból, amely biztonsággal eltakarja az orrot és a szájat, 
 • a maszkba rögzíthető mini iongenerátor, és a
 • 10 x 15 cm-es, akár zsebbe, akár övre csatolható központi egység (akkumulátor), amely az elektromos hálózatról tölthető fel, akárcsak egy mobiltelefon.

Az Iono Active Mask használata rendkívül egyszerű:

 • a készülék központi egységét zsebbe tesszük vagy övünkre csatoljuk
 • felhelyezzük arcunkra a szilikon maszkot 
 • bekapcsoljuk a készüléket, és máris élvezhetjük jótékony hatásait

Az oxigénionok közvetlenül a szánk és orrunk előtt generálódnak. Minden egyes lélegzetvétellel segítünk szervezetünknek. Segítunk immunrendszerünknek a kórókozókkal szembeni védekezésben. A High Care Iono Active Mask nagyban hasonlít a nálunk szintén megvásárolható Iono Home oxigénterápiás készülékünkre. A fő különbség az egyszerűbb hordozhatóságon kívül az, hogy míg az otthoni Iono Home készülék fújja is a levegőt, az Iono Active Maskban nincsen levegő áramoltatására képes motor, ez utóbbinál a levegő a mi lélegzésünktől áramlik.

 • Akkumulátor feszültség: 6,0 V
 • Akkumulátor üzemidő: 18 óra
 • Akkumulátor töltés: kb. 8 óra
 • Ion koncentráció: 3-5 millió negatív ion / cm3
 • Vezeték hossza: 90 cm
 • Keszülék mérete: 150 x 100 x 40 mm
 • Készülék súlya: 0,36 kg
 • Készülék súlya tartozékokkal együtt: 0,46 kg

A High Care Iono Active Mask használatát napi rendszerességgel javasoljuk, minimum 30 perc erejéig. Éljen a készülék hordozhatóságával és használja bátran utazás, bevásárlás, munka közben. 

Hamarosan...

Oxigénterápia

Az oxigén terápia rengeteg jó hatást gyakorolhat szervezetünkre. Akár allergia ellen, általános egészségjavításhoz, akár arc- vagy testkezeléshez kiválóan alkalmas. Tegyen egy próbát!

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően 500- 2000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: