Barion Pixel Kosár - High Care Termékek Webáruház

Pénztár

Tájékoztatjuk, hogy webáruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat. Megadott adatait csak a számviteli törvényben rögzített kötelezettségeink és az esetleges szállítás teljesítésére használjuk fel, kivéve, ha az űrlapon külön engedélyt ad hírlevél (eDM) küldésére is.
Webáruházunk pénztára egylépéses, tehát a lenti megrendelő gombbal a rendelését máris leadja. Az Önt vásárlóként megillető jogokról, különösen az elállási jogról, valamint adatkezelési irányelveinkről vásárlói tájékoztatónkban talál több információt. Társaságunk a vásárlásokról minden esetben elektronikus számlát állít ki, amelyet vásárlónk emailben kap meg közvetlenül a számlázórendszerből.

Kosara jelenleg üres.

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően 500- 2000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: