Barion Pixel Kosár - High Care Termékek Webáruház

Pénztár

Tájékoztatjuk, hogy webáruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat. Megadott adatait csak a számviteli törvényben rögzített kötelezettségeink és az esetleges szállítás teljesítésére használjuk fel, kivéve, ha az űrlapon külön engedélyt ad hírlevél (eDM) küldésére is.
Webáruházunk pénztára egylépéses, tehát a lenti megrendelő gombbal a rendelését máris leadja. Az Önt vásárlóként megillető jogokról, különösen az elállási jogról, valamint adatkezelési irányelveinkről vásárlói tájékoztatónkban talál több információt. Társaságunk a vásárlásokról minden esetben elektronikus számlát állít ki, amelyet vásárlónk emailben kap meg közvetlenül a számlázórendszerből.

Kosara jelenleg üres.

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően akár 1000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: