Tegyünk együtt környezetünkért - High Care Termékek Webáruház

Tegyünk együtt környezetünk védelmében!

Kedves Vásárlónk! Ma már a csapból is a környezetvédelem folyik. Nem véletlen, hogy így van, sajnos nagyon is erős oka van. Minden, amit teszünk kihatással van környezetünkre. He beülünk az autóba, elugrunk valahová, az elégetett üzemanyag a levegőben köt ki. Ha bekapcsoljuk a számítógépet, az energiát fogyaszt, ami a lánc elején a környezetünket terheli valamilyen formában. Ha egy terméket rendelünk az interneten, sajnos az sem semleges a környezet számára. Mi, a highcaretermekek.hu webáruház üzemeltetői elkötelezettek vagyunk abban, hogy a működésünk a lehető legkisebb kárt okozza a természetben.

Hogyan lehet a környezetvédelem Neked is előnyös, ha minket választasz?

Általános vélekedés, hogy minél jobban akarjuk kímélni környezetünket, az valamilyen formában biztosan többletköltséget fog jelenteni nekünk, a fogyasztónak. Mi ezt megpróbáljuk egy kicsit átértelmezni. Hiszünk abban, hogy kialakíthatók olyan win-win-win szokások, amelyek egyszerre előnyösek a kereskedőnek, a fogyasztónak és a természetnek is.

Újrahasznosított csomagolóanyagok

Minden háztartásban vannak olyan csomagolóanyagok, amelyek első ránézésre kibontás után már haszontalanok. Sokan kidobják ezeket az anyagokat. A csomagolás jobb esetben szelektív gyűjtőben végzi, de sokszor sajnos a kommunális hulladék között. Mi másképp gondolkodunk, és arra buzdítjuk vásárlóinkat is, hogy kövessenek bennünket ebben. A termékek dobozolásakor amikor csak lehet, újrahasznosított csomagolóanyagokkal dolgozunk. Ha már rendeltél tőlünk, Te is tapasztalhattad, hogy a termékek néha cipősdobozban, néha látlahtóan más csomagküldésnél már korábban használt dobozban, parfümös dobozban, stb. érkeznek. Természetesen az újrahasznosított dobozon belül az eredeti High Care csomagolás lapul.

Térkitöltő anyag tekintetében szintén újrahasznosítunk. Ebben már 100%- ig "tiszták" vagyunk: soha nem vásároltunk "újonnan" térkitöltő anyagot a csomagküldéshez, kizárólag már korábban használt anyagot alkalmazunk. Ezeknek a praktikáknak számos előnye van:

Amikor tehát tőlünk rendelsz, számíts rá, hogy nem vadiúj dobozban kapod a rendelésed, hanem valószínűleg egy újrahasznosított dobozban. Természetesen mi is szelektálunk, csak olyan dobozban, csomagolásban szállítunk, ami megfelel a higiéniai, termékbiztonsági és alapvető esztétikai követelményeinknek.

Te se dobd ki feltétlenül a csomagolást!

Téged is arra bíztatunk, hogy gondolj a csomagolás anyagának jövőjére. Amennyiben úgy látod, hogy még használható, hagyd tovább élni, hadd tegyen meg még egy utat. Ha pedig úgy ítéled, hogy az ő pályafutása ebben a formában véget ért, akkor kérünk, hogy körültekintően, lehetőleg szelektív módon szabadulj meg tőle!

Hozzánk nem jön a futár

Bizony, mi magunk visszük gyalog a feladni kívánt csomagokat a gyűjtőpontra. Mivel óbudai üzletünk közelében több csomagpont is van, ahol útnak indíthatjuk a csomagokat, ez egyben kényelmes és környezetkímélő megoldás is. A futár pedig ennyivel is kevesebbet pöfög az autójával. Egy kis gyaloglás az egész, ennyit igazán megtehetünk!

Minél alacsonyabb energia- és papírfelhasználás

Webáruházunkat úgy üzemeltetjük, hogy az eszközök, gépek, energiafogyasztók minél kisebb villamos áramot használnajak. Például csak alacsony fogyasztású LED lámpákkal világítunk az üzletünkben, kis fogyasztású számítógépet üzemeltetünk, stb. Ez megint egy win-win-win megoldás: nekünk kisebb áramszámla, Neked kevesebb rezsi, amit az árainkba kell építeni, a Föld számára pedig kisebb terhelés. Egyéb fogyóeszközökben is a minimumon tartjuk magunkat: papírból csak a szükséges minimumot használjuk, abból is lehetőleg olyat, ami az egyik oldalán már használt. Nyomtatni kizárólag a termékleírást (jogszabályi kötelezettség, pedig mi szívesen küldenénk PDF- ben inkább) és a csomagküldés dokumentumait szoktuk, semmi fölösleges többlet.

Van még ötleted?

Ha van további ötleted, javaslatod a számunkra, amivel még jobbak lehetünk a környezetünkhöz, oszd meg velünk elérhetőségeink valamelyikén. Nagyon kíváncsiak vagyunk minden ötletre.

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda - Személyes átvételi pont

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: hello kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt díjköteles. A parkolás óradíja 265 Ft.

Termékátvétel:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat, vasárnap: -

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok