Meso Pen hatóanyag bevitelt segítő iontoforézis ceruza 1 db - High Care Termékek Webshop

Meso Pen hatóanyag bevitelt segítő iontoforézis ceruza 1 db
High Care

Meso Pen

hatóanyag bevitelt segítő iontoforézis ceruza, 1 db

A high Care Meso Pen az első olyan készülék, amely lehetővé teszi az otthon végzett iontoforézist. Juttassa Ön is célirányosan a legmélyebbre az értékes koncentrátumokat a Meso Pennel!

Bruttó ára:
(utolsó ismert ár)
18 650 Ft
Kosárba

A High Care Meso Pen egy otthoni ápolásra kifejlesztett elektrokozmetikai készülék, hatóanyagbejuttató ceruza. Segítségével olyan finom bőrfelületekre is hatékonyan juttathatók be mélyen bőrfiatalító, feszesítő hatóanyagaink, mint például a szemkörnyék. Emellett természetesen a test bármely bőrfelületén alkalmazható (például az orr, száj környékén a kialakuló mimikai ráncok halványítására).

A Meso Pen segítségéel bőrünket otthon is kezelhetjük az iontoforézis módszerével, ami korábban csak a kozmetikákban volt elérhető. Így a kozmetikai mezoterápiás kezelések hatása meghosszabbítható otthoni támogatással. Ennek az elektrokozmetikai módszernek a lényege az, hogy a koncentrátumot ionizált formában, nagyon finom elektromos áram segítségével juttatja célirányosan a bőr mélyére, a kezelendő területen. A pulzáló egyenáram javítja a sejtosztódást, aktiválja a szöveti folyadék ionjait, így javul a sejtek felvevőképessége. A bevitt szérum ezért jobban felszívódik, az elért hatás tehát erősebb lesz. Az iontoforézist a kozmetika mellett az orvostudomány is alkalmazza.

A High Care Meso Pen a közelmúltban maga is ráncfelvarráson esett át: ennek eredménye egy friss, letisztult formaterv (design), valamint néhány funkcionális változás. A ceruza már cserélhető fejjel érkezik. A csomagban két fej található, egy kisebb és egy nagyobb, így mindig a kezelt területnek méretben megfelelőt használhatjuk. A készülék hatóanyagbejuttató erőssége már két fokozatban állítható (egy normál és egy erősebb fokozat elérhető). Szintén új funkció, hogy a Meso Pen már rezgő funkcióval (mikromasszázzsal) képes segíteni a hatóanyag minél mélyebbre jutását.

Ügyeljünk arra, hogy a Meso Pen nem használható olajokkal és hagyományos krémekkel. Használat előtt mindig győződjünk meg róla, hogy a használni kívánt hatóanyag iontoforézissel bejuttatható- e!

A High Care Meso Pen dobozában az alábbiakat találjuk:

  • 1 db Meso Pen hatóanyag bejuttató ceruza
  • 2 db kezelőfej
  • használati útmutató
  • 1 db AAA elem

A Meso Pen az On/Off gombbal kapcsolható ki/be, ugyanezzel a gombbal állíthatjuk a működés erősségét is. A kiválasztott hatóanyagot helyezzük fel a bőrfelületre (például a szérumok pipettás adagolójával), majd a működő Meso Pen segítségével körkörös mozdulatokkal, lágyan masszírozzuk be.

A kezelt felületnek a hatóanyagtól kellően nedvesnek kell lennie az ideális bőrkontaktus eléréséhez. Ügyeljünk rá, hogy a használt hatóanyag biztosan alkalmas legyen iontoforézises bejuttatásra! Olajos, krémes termékek nem használhatók.

A High Care szérumok közül különösen az alábbiakat ajánljuk a Meso Pen mellé:

Kifutott

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda - Személyes átvételi pont

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: hello kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt díjköteles. A parkolás óradíja 265 Ft.

Termékátvétel:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat, vasárnap: -

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok