Barion Pixel 24.05 Handcreme kéz- és körömápoló krém 50 ml - High Care Termékek Webshop

24.05 Handcreme kéz- és körömápoló krém 50 ml
High Care

24.05 Handcreme

kéz- és körömápoló krém, 50 ml

24. 05. Hand Care gyorsan felszívódó, azonnali hatású kézkrém, amely nyugtat és hidratál. Ekcéma és pikkelyes hámlás esetén is ajánlott.

Bruttó ára:
7 150 Ft
Raktárunkról azonnal vihető (2 db)
Kosárba

Bármely korosztály, nők és férfiak számára egyaránt megoldást jelent a High Care 24.05. Hand Care kézápoló terméke. Ez a kéz-és körömápoló krém hosszan tartó, magas szintű hidratáltságot biztosít urea-tartalmának köszönhetően. A kéz sokáig sima és bársonyosan puha lesz a 24.05. Hand Care krémtől.

Ha bőre ekcémás vagy pikkelyesen hámlik, az Urea E, B3 és Ceramide vitaminjai ezzel is felveszik a harcot. A kéz bőrének fiatalságát a 24.05. Hand Care kézkrém Panthenol B5 Provitamin-tartalma biztosítja, védi a pigmentációs foltok kialakulásától. Erősen irritált, száraz bőrfelszín kezelésére is alkalmas, hiszen a Panthenol B5 Provitamin nyugtató hatású. Nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe, nyomot nem hagy, így bátran használhatja éjjel-nappal. A 24.05. Hand Care használata azonnali eredményt biztosít, mert magas minőségű hatóanyagokat tartalmaz.

  • Urea
  • Panthenol

Mindennapos használatra ajánljuk férfiaknak és nőknek egyaránt, a nap bármely órájában.

Hamarosan...

Kifutott

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően akár 1000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: