Pure Teinture Intense - Kifutott parabénmentes, középbarna árnyalatú színezett hidratáló 50 ml - High Care Termékek Webshop

Pure Teinture Intense - Kifutott parabénmentes, középbarna árnyalatú színezett hidratáló 50 ml
High Care

Pure Teinture Intense - Kifutott

parabénmentes, középbarna árnyalatú színezett hidratáló, 50 ml

A High Care Pure Teinture Intense egy parabénmentes, középbarna árnyalatú színezett hidratáló a jól hidratált, egyenletes, természetesen barnás bőrszín eléréséhez a mindennapi ápolásban.

Bruttó ára:
(utolsó ismert ár)
16 700 Ft
Kosárba

A High Care Pure Teinture Intense egy könnyű állagú, kellemes illatú színezett hidratáló (BB krém) a Weyerganstól, középbarna színárnyalatban. Értékes összetevőinek köszönhetően kivételes ápolásban részesti bőrünket. A hyaluronsav és a panthenol gondoskodnak az optimális nedvességről. A speciális anti aging hatású barnaalga- kivonat tovább fokozza a hidratáltságot, továbbá nagyon jó tápanyagot nyújt a bőrnek. Antioxidáns hatása kiváló, csökkenti a szabadgyököket, és gyönyörű, természetes hatású, barnás bőrszínt eredményez.

A Pure Teinture Intense 5- ös  faktorú fényvédelmet nyújt, minden bőrtípusra ajánlott. A High Care Pure szériájában megtalálható kétféle sötétségű színezett hidratálóból (Teinture Clair és Teinture Intense) kikeverhető a bőrének és ízlésének legmegfelelőbb színárnyalat, de bármely egyéb High Care krémmel összekeverve is kiváló. Alkalmazhatjuk napi ápoló krémünk fölé is, helyettesítve ezzel az alapozót.

BB- krémünket javasoljuk a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt, mindazoknak, akik jól hidratált, egyenletes, természetes barnás bőrszínt szeretnének a mindennapi ápolásban. Kiváltható vele az alapozó használata. A termék nem tartalmaz ásványi olajokat és parabéneket.

  • Hyaluronsav
  • Panthenol
  • Barna alga kivonat

A High Care Pure Teinture Clair színezett hidratálót alkalmazhatjuk napi ápoló krémünk fölé (akár az alapozót helyettesítve), vagy bármely egyéb High Care krémmel összekeverve is használhatjuk. Kenjen egy keveset a Pure Teinture kívánt árnyalataiból kezére, és összekeverés után vigye fel a bőrre.

Hamarosan...

Kiemelt termékek

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda - Személyes átvételi pont

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: hello kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt díjköteles. A parkolás óradíja 265 Ft.

Termékátvétel:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat, vasárnap: -

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok