Barion Pixel Stemcell őssejt ampulla innovatív arcápoló szérum növényi őssejtekkel 7,5 ml - High Care Termékek Webshop

Stemcell őssejt ampulla innovatív arcápoló szérum növényi őssejtekkel 7,5 ml
High Care

Stemcell őssejt ampulla

innovatív arcápoló szérum növényi őssejtekkel, 7,5 ml

A High Care Stemcell egy innovatív anti-aging, fiatalító szérum, használatával éveket fiatalodhat arcbőre. Próbálja ki Ön is a svájci Malus Domestica őssejtjeinek bőrfiatalító hatását!

Bruttó ára:
16 300 Ft
Raktárunkról azonnal vihető (5 db)
Kosárba

A High Care Stemcell koncentrátum egy forradalmian új, sejtszintű bőrregeneráló készítmény, amelyet az érett bőr megújítására, ránctalanítására ajánlunk (anti-aging). A koncentrátum egy különleges, későn érő svájci almafajta, a Malus Domestica őssejtjeit tartalmazza. Ez az alma nem romlik és nem fonnyad meg 8 hónapon át, és a kutatások szerint őssejtjei az emberi bőr őssejtjeire igen hasonlítanak. A High Care Stemcell szérum hatására a bőrben található idős őssejtek visszanyerik sejtképző képességüket (javul a kollagénszintézis), a bőr igen látványosan éveket fiatalodik, a ráncok csökkennek. Ránctalanító hatásán kívül a szérum védelmet a bőrnek az UV sugarak ellen és javítja az erek állapotát is.

A Stemcell koncentrátum hormonmentes készítmény, teljes egészében tiszta, természetes összetevőkkel. A kutatások során kiderült, hogy már az 1%- os koncentrációjú növényi őssejt szérum is 80%- kal növeli a bőr sejtképző képességét. A High Care Stemcell szérum 2%- os koncentrációjú, így ennek a hatásnak a kétszeresét várhatjuk tőle. A szérumot nemcsak kezeléseink alkalmával használjuk, hanem rendelkezésre bocsátjuk otthoni használatra is, hogy például First Lady arckezelésünk hatásait a lehető leghosszabb időre meghosszabbíthassa kedves Vendégünk.

  • Alma őssejt- kivonat (Malus Domestica)

A tiszta, zsírtalanított bőrre vigyük fel a koncentrátumot (a kezelt terület nagyságától függő mennyiségben). Oszlassuk el a bőrön a szérumot, majd gyengéd masszírozással juttasuk azt a bőr mélyére. Ezt hetente 2-3 alkalommal javasoljuk megismételni. A felnyitott ampulla hűtőszekrényben 1 hónapig megőrzi szavatosságát. 

A High Care Stemcell ampulla remekül kiegészíti a High Care Pure szériájának egyéb termékeit. Javasoljuk együttes használatát az érett bőr esetén a Pure Platinum Pearls Gyöngyökkel és a Pure Platinum krémmel, vagy alkalmazását #L46 "kristály kollagén maszk" alá. Dermio Top Head kezelés esetén is rendkívül hatékony kiegészítés.

Hamarosan...

Kiemelt termékek

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően akár 1000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: