Barion Pixel Stemcell őssejt ampulla innovatív arcápoló szérum növényi őssejtekkel 7,5 ml - High Care Termékek Webshop

Stemcell őssejt ampulla innovatív arcápoló szérum növényi őssejtekkel 7,5 ml
High Care

Stemcell őssejt ampulla

innovatív arcápoló szérum növényi őssejtekkel, 7,5 ml

A High Care Stemcell egy innovatív anti-aging, fiatalító szérum, használatával éveket fiatalodhat arcbőre. Próbálja ki Ön is a svájci Malus Domestica őssejtjeinek bőrfiatalító hatását!

Bruttó ára:
15 650 Ft
Raktárunkról azonnal vihető (5+ db)
Kosárba

A High Care Stemcell koncentrátum egy forradalmian új, sejtszintű bőrregeneráló készítmény, amelyet az érett bőr megújítására, ránctalanítására ajánlunk (anti-aging). A koncentrátum egy különleges, későn érő svájci almafajta, a Malus Domestica őssejtjeit tartalmazza. Ez az alma nem romlik és nem fonnyad meg 8 hónapon át, és a kutatások szerint őssejtjei az emberi bőr őssejtjeire igen hasonlítanak. A High Care Stemcell szérum hatására a bőrben található idős őssejtek visszanyerik sejtképző képességüket (javul a kollagénszintézis), a bőr igen látványosan éveket fiatalodik, a ráncok csökkennek. Ránctalanító hatásán kívül a szérum védelmet a bőrnek az UV sugarak ellen és javítja az erek állapotát is.

A Stemcell koncentrátum hormonmentes készítmény, teljes egészében tiszta, természetes összetevőkkel. A kutatások során kiderült, hogy már az 1%- os koncentrációjú növényi őssejt szérum is 80%- kal növeli a bőr sejtképző képességét. A High Care Stemcell szérum 2%- os koncentrációjú, így ennek a hatásnak a kétszeresét várhatjuk tőle. A szérumot nemcsak kezeléseink alkalmával használjuk, hanem rendelkezésre bocsátjuk otthoni használatra is, hogy például First Lady arckezelésünk hatásait a lehető leghosszabb időre meghosszabbíthassa kedves Vendégünk.

  • Alma őssejt- kivonat (Malus Domestica)

A tiszta, zsírtalanított bőrre vigyük fel a koncentrátumot (a kezelt terület nagyságától függő mennyiségben). Oszlassuk el a bőrön a szérumot, majd gyengéd masszírozással juttasuk azt a bőr mélyére. Ezt hetente 2-3 alkalommal javasoljuk megismételni. A felnyitott ampulla hűtőszekrényben 1 hónapig megőrzi szavatosságát. 

A High Care Stemcell ampulla remekül kiegészíti a High Care Pure szériájának egyéb termékeit. Javasoljuk együttes használatát az érett bőr esetén a Pure Platinum Pearls Gyöngyökkel és a Pure Platinum krémmel, vagy alkalmazását #L46 "kristály kollagén maszk" alá. Dermio Top Head kezelés esetén is rendkívül hatékony kiegészítés.

Hamarosan...

Kiemelt termékek

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően 500- 2000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: