Stemcell őssejt ampulla innovatív arcápoló szérum növényi őssejtekkel 7,5 ml - High Care Termékek Webshop

Stemcell őssejt ampulla innovatív arcápoló szérum növényi őssejtekkel 7,5 ml
High Care

Stemcell őssejt ampulla

innovatív arcápoló szérum növényi őssejtekkel, 7,5 ml

A High Care Stemcell egy innovatív anti-aging, fiatalító szérum, használatával éveket fiatalodhat arcbőre. Próbálja ki Ön is a svájci Malus Domestica őssejtjeinek bőrfiatalító hatását!

Bruttó ára:
13 000 Ft
Kosárba

A High Care Stemcell koncentrátum egy forradalmian új, sejtszintű bőrregeneráló készítmény, amelyet az érett bőr megújítására, ránctalanítására ajánlunk (anti-aging). A koncentrátum egy különleges, későn érő svájci almafajta, a Malus Domestica őssejtjeit tartalmazza. Ez az alma nem romlik és nem fonnyad meg 8 hónapon át, és a kutatások szerint őssejtjei az emberi bőr őssejtjeire igen hasonlítanak. A High Care Stemcell szérum hatására a bőrben található idős őssejtek visszanyerik sejtképző képességüket (javul a kollagénszintézis), a bőr igen látványosan éveket fiatalodik, a ráncok csökkennek. Ránctalanító hatásán kívül a szérum védelmet a bőrnek az UV sugarak ellen és javítja az erek állapotát is.

A Stemcell koncentrátum hormonmentes készítmény, teljes egészében tiszta, természetes összetevőkkel. A kutatások során kiderült, hogy már az 1%- os koncentrációjú növényi őssejt szérum is 80%- kal növeli a bőr sejtképző képességét. A High Care Stemcell szérum 2%- os koncentrációjú, így ennek a hatásnak a kétszeresét várhatjuk tőle. A szérumot nemcsak kezeléseink alkalmával használjuk, hanem rendelkezésre bocsátjuk otthoni használatra is, hogy például First Lady arckezelésünk hatásait a lehető leghosszabb időre meghosszabbíthassa kedves Vendégünk.

  • Alma őssejt- kivonat (Malus Domestica)

A tiszta, zsírtalanított bőrre vigyük fel a koncentrátumot (a kezelt terület nagyságától függő mennyiségben). Oszlassuk el a bőrön a szérumot, majd gyengéd masszírozással juttasuk azt a bőr mélyére. Ezt hetente 2-3 alkalommal javasoljuk megismételni. A felnyitott ampulla hűtőszekrényben 1 hónapig megőrzi szavatosságát. 

A High Care Stemcell ampulla remekül kiegészíti a High Care Pure szériájának egyéb termékeit. Javasoljuk együttes használatát az érett bőr esetén a Pure Platinum Pearls Gyöngyökkel és a Pure Platinum krémmel, vagy alkalmazását #L46 "kristály kollagén maszk" alá. Dermio Top Head kezelés esetén is rendkívül hatékony kiegészítés.

Kiemelt termékek

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda - Személyes átvételi pont

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: hello kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt díjköteles. A parkolás óradíja 265 Ft.

Termékátvétel:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat, vasárnap: -

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok