Barion Pixel Iono Active Mask hordozható oxigénion készülék 1 db - High Care Termékek Webshop

Iono Active Mask hordozható oxigénion készülék 1 db
High Care

Iono Active Mask

hordozható oxigénion készülék, 1 db

A High Care Iono Active Mask hordozható oxigénterápiás eszköz, amely munka, közlekedés, bevásárlás közben is használható.

Bruttó ára:
248 000 Ft
Raktárunkról azonnal vihető (3 db)
Kosárba
Iono Active Mask hordozható oxigénion készülék 1 db
Iono Active Mask hordozható oxigénion készülék 1 db
Iono Active Mask hordozható oxigénion készülék 1 db

A High Care büszkén mutatja be legújabb oxigénion terápiás készülékét: az Iono Active Maskot. Ez az újdonság segíti a mindennapok során a kórokozókkal szembeni védekezést és emellett még számos egyéb pozitív hatása van. Az Iono Active Mask amellett, hogy majdnem teljes fizikai elzárást nyújt orrunk és szánk előtt, megnöveli a belélegzett levegőben található oxigénionok számát. Használatakor hasonlóan jó érzést tapasztalunk, mint mikor egy jó hosszú frissítő sétára megyünk a tengerparton, vízesés mellett, vagy amikor a hegyekben túrázunk. Felfrissít, megnöveli vérünk oxigénszintjét, segít újra koncentrálni a feladatunkra és még számos egyéb tünet ellen fejt ki pozitív hatást.

Az Iono Active Mask készülék 3 részből áll: 

 • a szilikonos, többször használható, elmosható vagy fertőtleníthető maszkból, amely biztonsággal eltakarja az orrot és a szájat, 
 • a maszkba rögzíthető mini iongenerátor, és a
 • 10 x 15 cm-es, akár zsebbe, akár övre csatolható központi egység (akkumulátor), amely az elektromos hálózatról tölthető fel, akárcsak egy mobiltelefon.

Az Iono Active Mask használata rendkívül egyszerű:

 • a készülék központi egységét zsebbe tesszük vagy övünkre csatoljuk
 • felhelyezzük arcunkra a szilikon maszkot 
 • bekapcsoljuk a készüléket, és máris élvezhetjük jótékony hatásait

Az oxigénionok közvetlenül a szánk és orrunk előtt generálódnak. Minden egyes lélegzetvétellel segítünk szervezetünknek. Segítunk immunrendszerünknek a kórókozókkal szembeni védekezésben. A High Care Iono Active Mask nagyban hasonlít a nálunk szintén megvásárolható Iono Home oxigénterápiás készülékünkre. A fő különbség az egyszerűbb hordozhatóságon kívül az, hogy míg az otthoni Iono Home készülék fújja is a levegőt, az Iono Active Maskban nincsen levegő áramoltatására képes motor, ez utóbbinál a levegő a mi lélegzésünktől áramlik.

 • Akkumulátor feszültség: 6,0 V
 • Akkumulátor üzemidő: 18 óra
 • Akkumulátor töltés: kb. 8 óra
 • Ion koncentráció: 3-5 millió negatív ion / cm3
 • Vezeték hossza: 90 cm
 • Keszülék mérete: 150 x 100 x 40 mm
 • Készülék súlya: 0,36 kg
 • Készülék súlya tartozékokkal együtt: 0,46 kg

A High Care Iono Active Mask használatát napi rendszerességgel javasoljuk, minimum 30 perc erejéig. Éljen a készülék hordozhatóságával és használja bátran utazás, bevásárlás, munka közben. 

Hamarosan...

Kiemelt termékek

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően akár 1000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: