Barion Pixel Pure Fleece Mask Hidratáló fátyolmaszk 1 db - High Care Termékek Webshop

Pure Fleece Mask Hidratáló fátyolmaszk 1 db
High Care

Pure Fleece Mask

Hidratáló fátyolmaszk, 1 db

A Pure Fleece Mask egy teljesen arcra simuló fátyolmaszk tápláló Avodaco- olajjal, gazdag hatóanyag tartalommal. Ajánljuk hidratáló, arcmegújító hatása miatt.

Bruttó ára:
6 100 Ft
Később rendelhető
Kosárba

A High Care Pure Fleece Maszk (vagy Pure Fátyolmaszk) egy bársonyos, simogató hatású, hidratáló maszk, amely természetes hatóanyagokal átitatott, biológiailag lebomló pamutszálakból áll. A Pure Fleece Maszk különleges pamutszálai ezerszer vékonyabbak az emberi hajszálnál. Felhelyezése után tökéletesen illeszkedik, rásimul a bőrre, ahogy a nevéből is következik. A különleges, fátyolszerű  maszk ötször nagyobb koncenterációban képes tárolni a hatóanyagokat, mint a hagyományos maszkok, így az Ön napi bőrápoási rutinjának is hatékony kiegészítője lesz.

A Pure Fátyolmaszk az alábbi hatásokkal kényezteti, ápolja arcbőrét: 

  • radíroz (peeling),
  • faggyút csökkent,
  • összehúzza a bőrt,
  • gyulladást csökkent,
  • hidratál,
  • megújítja a bőrt.
  • Szalicilsav
  • Hyaluronsav
  • Édesgyökér- kivonat
  • Avocado olaj

A Pure Fleece Maszk bőrsimító, rugalmasító hatása kellemes komfortérzetet kölcsönöz, előkészíti a bőrünket a következő ápolási fázisokra, az újabb hatóanyagok befogadására.

Az arc letisztítása után bontsa ki a Fátyolmaszkot. Óvatosan helyezze fel és gyengéden, finom mozdulatokkal teljesen simítsa rá arcára (a Pure Fleece maszk az arc kontúrjához igazítható). A 15-20 perces hatóidő után a maszkban lévő hatóanyagok tökéletesen felszívódnak, a maszk már eltávolítható az arcról. A maradék hatóanyagot (nedvességet) masszírozza be, használja kedvenc High Care arcápoló termékét.

A Pure Fleece Maszk használatát kétszer javasoljuk hetente.

Hamarosan...

Pakolások, maszkok

Talán egy pakolás vagy egy maszk az, ami a legtöbbet adhatja arcunknak. A High Care maszkjai, pakolásai igen széles palettát alkotnak. Térjen be hozzánk és kérje kedvenc pakolását!

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően akár 1000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: