Pure Platinum Pearls anti-aging szérum gyöngyökben 30 db - High Care Termékek Webshop

Pure Platinum Pearls anti-aging szérum gyöngyökben 30 db
High Care

Pure Platinum Pearls

anti-aging szérum gyöngyökben, 30 db

Ránctalanító (anti-aging) szérum 100%- ban természetes hatóanyagokkal, praktikus gyöngyökbe csomagolva.

Bruttó ára:
34 300 Ft
Kosárba

A Pure Platinum Pearls a High Care praktikus és gazdaságos csomagolású, bőrünket kívül- belül fiatalítani képes anti-agint (ránctalanító) szérum - kis gyöngyökbe zárva. Az idő múlásával megjelenő mimikai ráncok kezelésének kiváló eszköze, legyen szó szemkörnyékről, homlokról vagy az ajkak fölötti bőrről. Valóságos hatóanyag arzenál és innovatív kombinációk gondoskodnak arról, hogy használatával arcunk bársonyossá, selymessé és feszessé váljon, már néhány napos használat után. A benne lévő ceramid a bőr fiatalságáért felel, védelmet nyújt a bőr kiszáradása ellen. Természetes botox tartalma (amelyet az Argireline- ból nyernek) pedig látványosan javítja a ráncok állapotát (anti-aging hatás). Ezt az egyedülálló, high tech kozmetikumot a High Care kis gyöngyökbe csomagolva bocsátja rendelkezésünkre. Így mindig a megfelelő mennyiséget juttathatjuk belőle bőrünkre, ráadásul (például utazáskor, helyet spórolva) akár pár gyöngyöt is könnyedén magunkkal vihetünk. A szérum nem tartalmaz parabént vagy egyéb tartósítószereket, 100%- ban növényi összetevőkből áll.

  • Acetyl Hexapeptid-8 (Argireline) 
  • Glycoceramide 
  • Sphingolipide

A High Care Pure Platinum Pearls gyöngyökből naponta egyet használjunk, este. A gyöngy tetejét lecsípve nyomjuk ki belőle az anti aging szérumot, és juttassuk azt fel a kívánt területre. Az optimális hatás érdekében kiegészítőként javasoljuk a Pure Peeling Pads tisztítókorong használatát a gyöngy felvitele előtt, nappali krémnek pedig a Pure Feel Good vagy a Pure Platinum arckrémeket ajánljuk.

Pure család (természetes kozmetikumok)

A High Care legújabb termékcsaládja a Pure széria, amely csakis a legjobb természetes hatóanyagokat tartalmazza, így igazi luxusélményt tartogat Önnek és bőrének. A Pure széria termékei holisztikus szemlélettel és kiemelkedő hatóanyag tartalommal gondoskodnak az arc és dekoltázs bőrének ápolásáról, a legmagasabb minőséget képviselve az arcápolásban. A Pure termékcsalád feszesíti az arcbőrt, revitalizálja a fáradt sejteket, így adva ismét üde ragyogást arcának, dekoltázsának. A High Care büszke rá, hogy a Pure termékek nem tartalmaznak tartósítószereket, teljesen parabénmentesek. Ezáltal nem károsítják az Ön hormonrendszerét, nem terhelik szervezetét, káros, felesleges anyagokkal.

Próbálja ki Ön is a Pure széria termékeit, garantált, hogy nem fog csalódni!

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda - Személyes átvételi pont

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: hello kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt díjköteles. A parkolás óradíja 265 Ft.

Termékátvétel:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat, vasárnap: -

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok