Pure self cream care bőrfiatalító, anti aging krém hóalgával 50 ml - High Care Termékek Webshop

Pure self cream care bőrfiatalító, anti aging krém hóalgával 50 ml
High Care

Pure self cream care

bőrfiatalító, anti aging krém hóalgával, 50 ml

A High Care self cream care egy hóalga- kivonatot tartalmazó, innovatív nappali anti aging arckrém, amely meghosszabbítja a bőrsejtek élettartamát.

Bruttó ára:
39 050 Ft
Kosárba

A High Care self cream care egy hóalgát és más értékes aktív összetevőket tartalmazó nappali krém a Weyerganstól. A főszereplő, mint a self termékcsalád többi tagjánál is, a hóalga- kivonat. A hóalga egy szélsőséges körülmények között (mnagasan a hegyekben, hidegben, hóban és nagy UV- sugárzásnak kitéve) élő növény, ez magyarázatot ad egyedi, kimagasló kozmetikai tulajdonságaira is. Túlélőképessége annyira erős és sokoldalú, hogy ha egy űrhajós a Marson meghonosítaná a hóalgát, ott is képes lenne megélni. A hóalga mindig az aktuális körülményekhez alkalmazkodik: a tavaszi- nyári életciklusában pirosra változik a színe, hogy erős védelmet építsen az extrém alpesi UV- sugárzás ellen. Ez a jelenség a piros hó (vagy angolul a watermelon snow, görögdinnye hó).

A self cream care- ben lévő hóalga kivonat bőrünket is ellenállóvá teszi: visszadja a kollagénrostok rugalmasságát, így fiatalítva a bőrt, valamint erős fényvédő hatású. A krém tartalmaz aloe verát, hyaluronsavat, panthenolt, A- és E- vitamint, amelyek tökéletesen kiegészítik a hóalga anti aging hatását, hidratálnak és selymessé, sugárzóvá teszik az arcbőrt. A cream care-t ajánljuk pigmentfoltok halványítására is.

A self cream care illata elragadó, a bőr azonnal beszívja a krémet, hatása néhány hét után már szembetűnő. Próbálja ki Ön is a hóalga különleges hatását a High Care self termékcsaládjával!

  • Magas hatékonyságú hóalga- kivonat
  • Hyaluronsav
  • Aloe Vera
  • Panthenol
  • A- és E- vitamin

A High Care self cream care hóalgás krémet reggelente használjuk az előzőleg alaposan megtisztított arcbőrön. Egyedülálló anti aging hatása néhány hét alatt szembetűnően jelentkezik. A terméket smink alá is alkalmazhatjuk.

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda - Személyes átvételi pont

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: hello kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt díjköteles. A parkolás óradíja 265 Ft.

Termékátvétel:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat, vasárnap: -

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok