Crystal Aloe Eye Pads szemápoló maszk aloe verával és hyaluronsavval 5 pár - High Care Termékek Webshop

Crystal Aloe Eye Pads szemápoló maszk aloe verával és hyaluronsavval 5 pár
High Care

Crystal Aloe Eye Pads

szemápoló maszk aloe verával és hyaluronsavval, 5 pár

A High Care Crystal Aloe Eye Pads egy azonnali szemkörnyékápoló megoldás a Weyerganstól aloe verával és hyaluronsavval: praktikus, gyors és azonnal látványos. Használja Ön is bárhol, bármikor!

Bruttó ára:
11 540 Ft
Kosárba

A High Care Crystal Aloe Eye Pads szemápoló maszkot a Weyergans High Care az érzékeny, sok törődést igénylő szemkörnyéki bőr instant ápolására fejlesztette ki. A szemmaszk gyors segítséget nyújt, amikor leginkább szükségünk van rá: rendezvények, ünnepi alkalmak előtt azonnali ápolást adhatunk szemünknek mindössze pár perc alatt, néhány egyszerű mozdulattal. A Crystal Aloe Eye Pad maszkok nagyon praktikusak erre a célra, könnyen elférnek a táskában, nem kell krémekkel kenekedni.

A szemmaszk azonnal láthatóan hidratálja, nyugtatja, feszesíti a szemkörnyéket, köszönhetően hyaluronsav és aloe vera tartalmának. Sok értékes hatóanyagának felszívódását és mélyen kifejtett hatását fokozza egy különleges összetevő, a titánbuzogány- kivonat.

Szerezzen be Ön is egy csomagot ebből a praktikus, csodás hatású szemmaszkból, hogy szemkörnyéke bármilyen helyzetben kaphasson egy kis üzemanyag töltetet!

  • Titánbuzogány- kivonat
  • Hyaluronsav
  • Aloe vera

A High Care Crystal Aloe Eye Pads használata előtt alaposan tisztítsuk meg a kezelendő területet, távolítsuk el a sminket. Óvatosan nyissa ki a szemmaszk tasakját záró fóliát a csomagolás hátoldalán és vegye ki a maszkokat. Helyezze a szemek alá, ügyeljen arra, hogy a szélesebb oldal fedje a szem külső oldalán lévő ráncokat. Ujjaival óvatosan nyomkodja a bőrre őket. Hagyja hatni 10-15 percig, ennyi idő alatt a hatóanyagok felszívódnak és hatni kezdenek.

A Crystal Aloe Eye Pads hatását fokozhatjuk mindennapos szemápolásra kifejlesztett további termékeinkkel: az Eye Life és az Eye Sential szemkörnyékápolókkal.

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda - Személyes átvételi pont

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: hello kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt díjköteles. A parkolás óradíja 265 Ft.

Termékátvétel:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat, vasárnap: -

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok