Barion Pixel Complex Sebo Care Ampulla ampulla aknés bőrre 7x2 ml - High Care Termékek Webshop

Complex Sebo Care Ampulla ampulla aknés bőrre 7x2 ml
High Care

Complex Sebo Care Ampulla

ampulla aknés bőrre, 7x2 ml

A High Care Complex Sebo Care intenzív koncentrátum a pattanásos bőrre,  a zsíros és száraz akne kezelésére.

Bruttó ára:
21 900 Ft
Később rendelhető
Kosárba
Anti aging
Hidratálás
Zsírtartalom
Védelem
Regeneráció
Bőrfinomítás

A High Care Complex Sebo Care egy intenzív koncentrátum pattanásos bőrre, a nem kielégítő faggyúmirigy működésből eredő seborreára (zsíros akne) és sebostasara (száraz akne). A komplex hatású ampulla a faggyúmirigyek alul-, illetve túlműködését szabályozza. A benne található kiváló minőségű teafaolaj csökkenti a gyulladást, fertőtlenít és nyugtat. Az apmulla nemcsak gyorsan és hatékonyan, de igen praktikusan segít a problémás bőrön.

Mint a High Care Medline ampulla sorozat minden tagja, a Natural Nourish szérum is teljesen természetes összetevőkből áll, mindenféle tartósítószertől és egyéb adalékanyagtól mentes.

  • Panthenol
  • Teafa olaj
  • Laktoferrin
  • Szója fehérje
  • Búzafehérje
  • Lactoperoxidase

A High Care Complex Sebo Care ampulla kiszerelése, akárcsak a többi High Care Medline ampulláé, igen praktikus. Egy ampulla egy kezeléshez elegendő szérumot tartalmaz. Felbontás után közvetlenül vigye fel a kezelendő bőrfelületre és ujjaival gyengén masszírozza be. A legjobb hatás elérése érdekében a Complex Sebo Care ampulla kúraszerű használatát javasoljuk.

Hamarosan...

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Termékek Webáruház hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.
Lehet akár ingyenes is a házhozszállítás!

Amennyiben előre utalásos vagy online bankkártyás fizetési módjaink valamelyikét választja, a házhozszállítás díját bruttó 30.000 forintos kosárérték fölött elengedjük!

Az előre fizetés mindenképpen olcsóbb, mint az utánvét

Ha a kosárértéke mégsem éri el az ingyenes szállítási határértéket, még akkor is spórolhat a szállítási díjon. Válassza a Barion biztonságos bankkártyás fizetési megoldását vagy fizessen előre utalással, és így megtakaríthatja az utánvét beszedési díjat, ami kosárértéktől függően akár 1000 forintos előnyt eredményezhet Önnek.

Utánvét díjak

Utánvétes fizetés esetén az utánvét beszedési díjat sávszerűen állapítjuk meg az alábbiak szerint: