Collamin Tabletta kötőszövet feszesítő tabletta 180 db - High Care Termékek Webshop

Collamin Tabletta kötőszövet feszesítő tabletta 180 db
High Care

Collamin Tabletta

kötőszövet feszesítő tabletta, 180 db

A Collamin tabletta olyan hatékony étrend-kiegészítő, amely hydralizált kollagén- és B6-vitamin tartalmánál fogva a szervezetünknek létfontosságú anyagokat szállít aminosavak formájában: új szépség- és egészségvitamin a bőröregedés ellen.

Bruttó ára:
(utolsó ismert ár)
19 470 Ft
Kosárba

A High Care Collamin tabletta magas értékű táplálék-kiegészítő szer. A szervezetnek létfontosságú anyagokat: gazdag aminosavakat szállít a feszes kötőszövet és egészséges csontfelépítés érdekében. 

A kötőszövet támogatja a bőrt, védi a véredényeket, az inakat és a csontokat, valamint a szalagokat és izmokat. Fontos az erős kötőszövet, mivel a „fiziológiai izompumpa” hibátlan működéséért is felelős.

Az erős kötőszövethez szükséges protein a kollagén, amely a testünkben állandóan újra előállítódik. Ez a kollagénszintézis, amelyhez az kell, hogy a fehérjékből nyert aminosavak újra összeillesztődjenek az enzimek segítségével.

Öregedő korban vagy hormonális zavarok esetén, valamint helytelen táplálkozás eredményeként a kollagénszintézis nem működik kielégítően. Ennek eredménye, hogy a bőr kötőszövete meggyengül, ami a narancsbőr kialakulásához vezet (cellulit), de egyben a visszérproblémák egyik oka is. Az kor előre haladtával a csontok is törékenyebbek lehetnek. 

Ez a tabletta a szervezetnek pontosan azokat az építőanyagokat szállítja, amelyek a működőképes kollagénszintézishez szükségesek. A Collamin tabletta aminosavainak összetétele megegyezik annak a természetes fehérjének a felépítésével, amely a bőr, a csontok és az ízületek számára fontos. Nem tartalmaz koleszterint.

A Collamin segédanyagaként vörösszőlőhéj- koncentrátumot és céklakivonatot használtak, amely anyagok további segítséget jelentenek az idő előtti bőröregedés ellen.

Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől gondosan elzárva tárolja! Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl, mindig tartsa be az étrend- kiegészítő helyes alkalmazására vonatkozó ajánlásokat, előírásokat.

  • Hidralizált aminosavak
  • B6-vitamin

Naponta fogyasszunk 3x2 High Care Collamin tablettát, bőséges folyadékkal. A tabletta cukorbetegek számára is ajánlott. Ellenjavallat: nincs.

Akciós termékek

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda - Személyes átvételi pont

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: hello kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt díjköteles. A parkolás óradíja 265 Ft.

Termékátvétel:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat, vasárnap: -

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok