Ananász Fizzy pezsgőtabletta étrendkiegészítő zsírégetéshez 28 db - High Care Termékek Webshop

Ananász Fizzy pezsgőtabletta étrendkiegészítő zsírégetéshez 28 db
High Care

Ananász Fizzy pezsgőtabletta

étrendkiegészítő zsírégetéshez, 28 db

Az Ananász Fizzy pezsgőtabletta segít a fogyásban és a cellulit csökkentésében, tökéletesíti az emésztési folyamatokat, fokozza a zsíranyagcserét. Javasoljuk kúraszerű testkezelések kiegészítéseként.

Bruttó ára:
11 800 Ft
Kosárba

A High Care Ananász Fizzy pezsgőtabletta étrendkiegészítő készítmény egyik alkotóeleme a bromelin proteolitikus enzim. Ez az enzim a természetben a broméliák családjába tartozó növényekben található meg. Az ananász is ilyen fajta növény. 

Az enzimek egyik feladata az, hogy az ételt különböző alkotóelemeikre bontsák. Csak optimális bontás esetén sikerül a szervezetnek hasznosítani a fontos tápanyagokat, főképpen a proteineket. Az elfogyasztott ételtől függően a bennünk lévő enzimek nem tudják elemeikre bontani a zsírokat és proteineket, különösen akkor, ha a szénhidrátokat és a fehérjéket egyszerre fogyasztjuk. A proteinek megemésztése a legnehezebb. Ha a szervezetünk a hiányos emésztés folytán szükségtelen energiához jut, zsírtartalékok alakulnak ki. Ez vezet az elhízáshoz. 

A bromelin működését nem befolyásolják a humán enzimek, így képes felbontani a proteineket a gyomor és a belek savas környezetében is.

Az Ananász Fizzy pezsgőtabletta fő hatása, hogy a bromelin segítségével tökéletesíti az emésztési folyamatokat, megkönnyíti a táplálékban lévő fehérjék emésztését. A benne lévő L-Carnitin fokozza a zsíranyagcserét, a C-vitamin pedig erősíti az immunrendszert, biztosítja a jó közérzetet.

Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől gondosan elzárva tárolja! Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl, mindig tartsa be az étrend- kiegészítő helyes alkalmazására vonatkozó ajánlásokat, előírásokat.

  • Ananászpor
  • Bromelin enzim
  • L-Carnitin
  • C-vitamin

A High Care Ananász Fizzy pezsgőtablettát fogyókúra és cellulit-kezelések esetén ajánljuk, kúraszerűen. Az optimális hatás érdekében napi 2 tabletta fogyasztását javasoljuk főétkezések után, 2 dl vízben feloldva.

Küldjön nekünk üzenetet!

Beleegyezem, hogy számomra a High Care Center Óbuda hírlevelet (eDM) küldjön, amíg le nem iratkozom.

High Care Center Óbuda - Személyes átvételi pont

Címünk: 1032 Budapest, Kenyeres u. 9. földszint 2.
Telefon: +36 30 472 5688
E-mail: hello kukac highcareobuda pont hu
Bejárat: közvetlenül a Kenyeres utcáról. Kérjük, csengessen az ajtó melletti kaputelefonon!
A Kenyeres utca egyirányú a Bécsi út felől a Szőlő utca irányába.
Figyelem! Az utcai parkolás üzletünk előtt díjköteles. A parkolás óradíja 265 Ft.

Termékátvétel:
Hétfő- péntek: 08-20 h
Szombat, vasárnap: -

GPS- koordináták:
Északi szélesség 47.537772 fok
Keleti hosszúság 19.037863 fok